Moda

2015 Yaz Yeni Sezon Çanta Modelleri

2015 Yaz Yeni Sezon Çanta Modelleri

Kombinlerin ayrılmaz parçası, kadınların vazgeçilmezi çantalar yeni sezonda renklenen ve hareketlenen modelleriyle vitrinleri çoktan süsledi. Kıyafetlerle kullanılan en önemli aksesuarlar içinde yer allan çanta modellerinde 2015  yaz sezonunda öne çıkan detaylar nelerdir?

Püsküllü çanta modelleri
Püskül birkaç  sezondur trendler koltuğundan inmek bilmiyor! Bohem stilin moda dünyasına en önemli yansıması olarak görülen püskül 2015 yaz çanta modellerinde daha özgür kullanılmış. Püsküllü çantaları , püsküllü etekler, püsküllü elbise ya da püsküllü üstlerle bir arada kullanmak ise 2015 sokak modasında adeta revaçta. Uzun, kısa, renkli püsküller hem çantaları hareketlendiriyor hem de kombinlere çok hoş bir hava katıyor. Yeni sezon çantalarında püsküllü modellere özellikle dikkat etmenizi öneririz.
Uzun askılı modeller geri döndü!
Uzun askılı, orta boy klasik tarzı andıran çantalar, sokak modasında adeta egemenlik kurdu. Çapraz olarak da kullanılan uzun askılı çantalar, rahat ama zarif bir tarzı sevenlere hitap ediyor.
Torba çantalar plajlardan sokak modasına taştı
Torba çanta modelleri plaj çantası olarak başladığı serüvenine 2015 sokak modasına damgasını vurarak devam ediyor. Birbirinden hoş tasarımı ve çarpıcı detayları ile oldukça gösterişli ve kullanımı rahat torba çantaları, mutlaka denemelisiniz!
Retronun modası geçmiyor!
Retro, mimarlık dünyasında modaya kadar özellikle son birkaç sezondur sesini bir hayli duyurdu.  Klasik ve modası geçmeyen Retro çantalar, özellikle ofis şıklığında göz doldurmaya devam ediyor. Daha spor tarzlarının sokak modasında rahatlıkla kullanıldığı retro çantalar, her kadının gardırobunda olmalı.
Hasır ve Etnik Çizgiler
Hasır çantalar da 2015 yazında sıkça göreceğimiz modelleri. Ayrıca hasır çantalarda etnik desenin de kullanıldığı modeller, sezonun her iki trendini bir çantada buluşturuyor. Etkin ve otantik öğelerin, kilim desenlerinin kullanıldığı çantaların modası uzun süre geçeceğe benzemiyor.
Geometrik Çantalar
2015 yazı ile beraber çantalarda model seçenekleri bir hayli geniş bir yelpazede uzanıyor. Modelleri içinde kutu şeklinde ve yuvarlak çantalar da özellikle dikkat çekiyor. Yuvarlak zarf çantalar, uzun askılı yuvarlak çanta modelleri ve birbirinden hoş tasarımlarıyla yuvarlak gece çantaları da sezona damgasını vuracak tasarımda.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu