Moda

 2014 Altın Bilezik Modelleri

M.Ö 3200 yıllarında keşfedildikten sonra her geçen gün değeri artan altın günümüzdeki en değerli aksesuarların yapımında kullanılan eşsiz bir madendir. Özellikle bileziklerde kullanılan altın, paslanmayan ve kararmayan yapısı ile bayanların gözde takılarındandır. Sadece kişisel olarak kullanılmayan altın bilezik düğünlerin vazgeçilmez hediyelik takısıdır.

Her yıl bahar ayından itibaren yaz aylarının sonuna kadar devam eden düğün mevsiminde altın bilezik satışları rekor fiyatlara ulaşmaktadır. On beş yirmi yıl önceye kadar çok fazla altın bilezik çeşidi olmasa da günümüzün imkânları ile bu durum geçmişte bırakılmış ve her geçen gün farklı bir altın bilezik modeli piyasaya sürülmüştür.

 2014 Altın Bilezik Modelleri
2014 Altın Bilezik Modelleri

Düğünlerde hediye olarak aileler tarafından en çok 22 ayar Adana Burma bilezik modelleri tercih edilmektedir. Gramına göre değişen altın fiyatları ailelerin bütçesine göre şekil almaktadır.

Modern Altın Bilezik

Altın bilezik modellerinde genç bayanlar tarafından kelepçe şeklinde olanlar daha fazla tercih edilmektedir. Burma veya düz bilezik modellerinin geçmiş yılların modası olması yüzünden bayanlar genel olarak takılan bu modelleri kuyumcularda bozdurmakta ve kendi zevkleri doğrultusunda altın bilezik tercihi yapmaktadırlar.

 2014 Altın Bilezik Modelleri
2014 Altın Bilezik Modelleri

Altın bilezik alışverişi yapacaksınız düğünden önce geniş çaplı bir araştırma yapabilir ve değişen altın fiyatlarını takip ederek uygun bir zamanda karlı bir atın alışverişi yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra hediye alacağınız kişinin zevklerini düşünerek alacağınız altın bilezikler karşınızdaki kişiyi mutlu edecektir

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. 2014 altın bilezikleri daha çok beğendim hem daha çok iş var hemde daha modern. Tabi bunların fiyatları da önemli. özellikle yeni evlenmek üzere olanlar daha iyi araştırıp almalılar.

  2. Ben o bileziği çk beyendim ama bu altın bi bluz değil nasıl yapacaz paramda hazır nasıl yapacaz internetsiz ama

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu