Moda

2014 2015 Sonbahar Kış Moda Trendleri

Son zamanlarda kadın erkek demeden herkes şıklığına önem vererek dış görünüşüne dikkat ediyor. Özellikle son yıllarda moda sektörünün gelişmesiyle insanlar modayı takip ederek ne giyeceklerine, nasıl kombinler oluşturacaklarına kolaylıkla karar veriyorlar. Meraklıları için yazdan yavaş yavaş çıkarken sonbahar ve kış tasarımları da görücüye çıkmaya başladı.

 

2014 2015 Sonbahar Kış Moda Trendleri
2014 2015 Sonbahar Kış Moda Trendleri

Modacılar tarafından tasarlanan sonbahar ve kış kreasyonları insanların beğenisine sunuluyor. Birbirinden güzel ve farklı ürünlerle bu soğuk aylar yine çok sıcak geçeceğe benziyor. Bizlerde sizlere yardımcı olabilmek adına moda haftalarına göz atarak ufak bir araştırma yaptık. Bu sezona damgasını vuracak renklerin başını pastel renkler alıyor. Montlarda, pardösülerde, kazak çeşitlerinde her alanda bu renklere rastlamak mümkün. Ayrıca kırmızı ve siyahta giysilerde oldukça güzel kullanılmış. Başka bir dikkat çeken nokta ise kadınlarda bu kış erkeksi ve sert tarzlar ön plana çıkıyor. Bu sezon böyle giysiler görmeye hazırlıklı olun. Bir başka öne çıkan modelse balıkçı yaka ürünler. Bu sezon fazlasıyla değişik şekillerde bu ürünlere rastlamamız mümkün. Her sezon moda olan etekler bu sezonda mini, midi, maksi şekillerinde karşımıza çıkıyor. Uzun çizmelerde bu eteklere eşlik ederek hoş kombinler ortaya çıkıyor.

 

2014 2015 Sonbahar Kış Moda Trendleri
2014 2015 Sonbahar Kış Moda Trendleri

Geçen sezonlarda da olduğu gibi bu sezonda geometrik şekiller tasarımlarda hakim. Hareketli ve renkli ürünler bu senede dolaplarımızdaki yerini alacak. Sizlerde modayı yakından takip ederek en güzel kombineleri yakalayabilir kendi trendlerinizi yaratabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Her yıl yeni moda trendi dye yaygaralar kopuyor fakat son birkaç yıldır beklentilerimin altındaydı.Bütün moda alemi benim içinmi ? tabiki hayır ama bende modayı takip eden yeni trendleri ilgi ile izleyen bir kullanıcıyım diyelim.Kış modası denilince koyu kapalı ve sıkı kıyafetler, yaz modası deyincede açık seçik sıradan kıyafetler.Sadece renkler belki değişebiliyor yada birkaç çizgi yer değiştiriyor.Kabaca yorum fakat gerçek bu bence.Ben artık 2015 yaz modası ve 2015 yaz modasında daha iddalı şeyler bekliyorum.Bu yorumu sadece buraya yazarak sesimi duyurmaya çalışmıyorum.Önde gelen modacılar olsun, markalar olsun onlarada mailler atıyorum ve isteklerimi dile getiriyorum.Bu yıl sizlerden daha iddalı moda trendleri bekliyoruz diye.Kesinlikle ilgileniyorlar ve ciddiye alıyorlar.Ama ben sonuca bakalım tabi.Umaım bu senenin trendleri isteklerimi karşılar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu