Moda

2015 Makyaj Modası

Makyaj yüzü her zaman en özel gösteren önemli bir unsurdur. 2015 makyaj renkleri ile yüzünüz daha canlanacak ve hoş bir havaya bürüneceksiniz. Gözler bu yıl daha belirgin hale gelecek. Gözlerin üzerine süreceğiniz farın renklerini kıyafetinize uygun seçmelisiniz. Far seçimi yanı sıra rimeli de düzgün yaparak gözleri büyük hale getirebilirsiniz. Gölgelendirme çok önemlidir. Göz makyajında her zaman doğru renklerin seçimi gereklidir.

2015 Makyaj Modası
2015 Makyaj Modası

2015 Makyaj Renkleri ve Makyajın Püf Noktaları

Makyaj bayanın en çarpıcı noktasıdır. 2015 makyaj renkleri o renkli kıyafetlerinize uyum sağlayacaktır. Güzel tonları ve saydam dokusu ile tüm yüzünüz canlanacaktır. Modanın renklerini üzerinizde bu sezonda taşıyacaksınız. Makyajın püf noktaları ile yüzünüzü daha farklı yapabilirsiniz.

Usta bir makyaj uzmanı olmanıza da gerek yoktur. Makyaj yaparken bazı noktalar önemlidir. Yaşınız ileri ise sedefli renkler kullanmaktan kaçınmalısınız. Kırmızı renkleri ise kıyafetinize uyacak şekilde kullanmalısınız. Renkler sizlerin yüzünü canlandıracaktır.

Makyaj Modelleri
Makyaj Modelleri

Moda makyajın önemli detaylarını sizler de bu sezon tüm canlılığı ile yüzünüzde göreceksiniz. Kaliteli bir makyaj her zaman belirli püf noktalarına dikkat isteyen önemli ayrıntıdan geçer. Sizler ilk olarak yapacağınız makyaj öncesi yüzünüzü iyi bir şekilde canlandırmanız gereklidir. Güzel bir görüntü yüzün temiz olmasından geçer. İlk olarak makyajı iyi bilmeniz ve doğru adımlar atmanız gereklidir. Güzellik her zaman bakışların büyüsünde gizlidir. Doğru adımlarla güzel bir uygulama sizleri bekliyor.

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Makyaj kesinlikle olmalı ama dahada olmazsa olmazı sağlıklı olması.Alınan makyaj ürünü ucuz olsun diye sağlığı tehlikeye atmamak lazım.Aksi taktirde ilerde daha çok para harcanır sağlık için.2015 teki makyaj trendleri aşağı yukarı göz kırpıyor,markaların yeni ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

  2. Makyaj kesinlikle çok önemli ama renkler ve renklerin uyumluluğu dahada önemli.Düşünsenize İstemeden yüzünüzü haritaya çevirebiliyorsunuz.Geçtiğimiz yıllarda neredeyse bütün markalar çok güzel renkler ile makyaj malzemeleri sürdü piyasaya.Ama ortalığa bir bakıyorum makyajın ne olduğunu nasıl yapıldığını bilmeyen insanlarla dolu.Markalar 2015 makyaj modellerini umarım daha titiz seçerler ve bizlere sunarlar.Pastel renklerdeki çeşitliliği biraz daha artırırlarsa çok daha memnun kalacağım ben şahsen.Koyu renklerde başarılı buldum 2014 teki modellerinde.Bu sene umarım daha iddalı ve kaliteli ürünler sunarlar piyasaya.Buraya yazma imkanı verdiğiniz için sizlere teşekkür ederim değerli blog yöneticisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu