Moda

2015 topuz modelleri

Örgülü Topuz Modelli

Örgülü Topuz Modelli

Davetler de ve iş yaşamında günlük de yapılabilen kolay topuz modelidir. Bu sezonun saç modellerinin trendini oluşturmaktadırlar. Özel davetler Örgülü Topuz Saç Modeli genelde tercih edilmektedir bayanlarda. Bununda sebebi örgü topuz modeli daha dayanıklı olmasından kaynaklanmaktadır.

Örgülü Topuz Saç Modeli

Yani, Saçım bozulacak mı? Gibi bir dediniz de olmayacak bu modeli uygularsanız ise. Bayanlar için dayanıklılık saçlarda çok önemli bir unsurdur.  Rahat ve şık bir görüntü oluşturmak istiyorsanız ise,örgülü topuz modeli tercih edilmesin de fayda vardır.

Tavsiye olarak da; gevşek bir şekilde örülen topuzlarda saç modeliniz daha gür gözükecektir.

 

Yüksek Topuz Modeli

Yüksek topuz, başınızın üst kısmında, ister dalgalı ister düz saçlar ile yapılan hacimli büyük bir saç modelidir. Yüksek topuz için, bayanın saçlarının normalinden biraz daha uzun olması, omuz seviyesini aşan, daha aşağılara kadar gelen saçlarda yapılması çok daha kolaydır.

Yüksek Topuz
Yüksek Topuz Modeli

 

 

 

 

Saçlarınızı en tepeden kıvırarak dağınık bir şekilde toplayıp yüksek topuzlu saç modelini hemen yapabilirsiniz. Şirin bir kız imajı dışarıya göstermek istiyorsanız ise, kurdele şeklindeki tokalar kullanabilirsiniz.

Yüksek Topuz
Yüksek Topuz Saç modeli,

 

 

 

 

 

 

Yüksek Topuz Saç modeli, günlük olarak yaşamınızın her anında yapabilir ve yapımı da oldukça basittir. Genelde abiye giyerken de bu model yapılmaktadır. Sezonun yükselen modellerinde yerini almıştır yüksek topuz.  Bu saç modeli ile amaç dağınık olan saçların görünümünü göstermemek ve saçınızın uzun veya kısalığından kaynaklanan sıkıntıları göstermemek için yapılabilen bir modeldir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu