Burçlar

Astroloji Haftalık

Yıldızların dili bu hafta diyor ki;

Koç Burcu – Haftalık burç yorumları bu yıldız grubuyla başlıyor. Koç burcu özellikle haftanın ikinci yarısında saldırgan davranışlarını bir kenara bırakmalı ve olgun davranmaya çalışmalı.

Boğa Burcu – Uzaktakilerin sonuçlandırıcı etkileri bu hafta başlıyor. Yolculuklar olabilir, haberler alınabilir, yollara ait kararlar verilebilir.

İkizler Burcu – Bu hafta Venüs tüm olumlu etkileriyle birlikte İkizler burcunda. Bu yüzden haftaya güzel başlayıp güzel bitirebilirsiniz.

Yengeç Burcu – Duygusallığınız sonucu ilişkiler her zaman hayatınıza damga vuruyor. Paradan başlayıp sağlığa kadar her konuda biraz daha gerçekçi olmaya çalışın.

Aslan Burcu – Hayatı seven, hareketli kişiliğiniz gene ortalarda, bu hafta seyahatler olabilir. Ama hesap kitap işlerini daha fazla ihmal etmeyin.

Başak Burcu – Miras, iş, alım satım gibi konularda bu hafta dikkatlice düşünün, ani kararlar vermeyin. Ailenize, arkadaşlarınıza fikir sormanız hem işleri yoluna koyabilir, hem de onları mutlu eder.

Terazi Burcu – Neden sahip olduklarınızın değerini bilmiyorsunuz? Evet, bazen insan çıkıp gitmek ister ama unutmayın, kaybedecek çok şeyiniz var.  Haftalık burç yorumlarınız sizin için sakin olun diyor.

Akrep Burcu – Cesaretinizi topladınız, şimdi daha iyi karar vereceksiniz. Sizi yoran dönemler geride kalmış gibi duruyor. İlerlemeye devam.

Yay Burcu – Bugün farklı ortamlarda olun, kişilerin değişik fikirlerini dinleyin. Yapıcı ve olumlu tavrınız karşı cinsi etkileyebilir.

Oğlak Burcu – Kendinizi ortaya koyma fırsatlarını bu hafta iş ilişkilerinizde fark etmeye başlayacaksınız. Konular açıldığında telaş edip tedbiri elden bırakmayın.

Kova Burcu – Ayın giderek büyüdüğü dönemler yengeçler gibi sizi de etkiliyor. Yeni kararlar almak için bereketli dönemler bunlar. Evle biraz daha ilgilenin.

Balık Burcu – Üretken ve çalışkan yönlerinizi bu hafta içinde artık ortaya koymaya başlamalısınız. Haftalık astroloji yorumları size hadi diyor.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu