Moda

2018 Yılında Giyilecek Parti Elbiseleri Modelleri 

Moda kavramı içinde yeni sezon kıyafetler, yaz sezonu elbiseleri, iş hayatında giyilebilecek kombinler gibi pek çok öneri hanımlara sunuluyor. Biz bu önerilere zamansız moda önerileri de vardır diye ekleme yapacağız. Hemen akla gelen gelinliklerden başka parti elbiseleri de genelde zamana bağlı olmadan seçilen kıyafetler arasındadır.

Moda size yakışandır sözünün en riskli biçimde gerçekleştiği alan abiye kıyafetlerdir ve parti elbiseleri de abiye kıyafetler içinde sayılabilir. Risklidir çünkü her zaman abartıya kaçma tehlikesi vardır. Fakat tercihinize bağlı olarak genellikle sade kesim parti elbiselerini de seçebilirsiniz. Örneğin her kadına yakışan V yaka, hafif dantel detay ile süslenmiş, A kesim ve modası hiç geçmeyen gold rengin hakim olduğu bir parti elbisesi ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Zaten 2018 yılı parti elbisesi modelleri içinde gene ağırlığını hissettiren siyahın yanında metalik renkler sık sık göze çarpıyor.

Omuz Dekolteleri Geri Döndü

Genel olarak parti elbiselerine baktığımızda bu yıl omuz dekoltelerinin revaçta olduğunu görüyoruz. Kayık yaka denilen ve omuzları bütün olarak açıkta bırakan geniş kesim yakalı elbiseler öne çıkıyor. Ya da her bir omuz ayrı ayrı açıkta bırakılıyor, modelde hafif bir yaka bağlantısı yeterli oluyor.

Kayık yakalı parti elbiselerinde bu yüzden kullanılacak kolye ve küpe türü aksesuarlar da çok önem kazanıyorlar. Boynun tamamen açıkta kalması bütün dikkatleri de takılacak kolye üzerinde toplayabilir. Koyu renklere her zaman çok yakışan sıralı inci kolyeler hep aklınızda olsun. İlaveten yüzünüzün şekline uyan sallantılı küpeler de tamamlayıcı olarak düşünülebilir. İkisini bir arada kullanmak ise işte işin riskli kısmıdır. Gerçekten aksesuarlarda ahengi yakalamanız ve bunu da parti elbisenize yakıştırmanız gerek. Çünkü moda uyumdur aslında.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu