Moda

Asimetrik Etek Nasıl Giyilir

Günümüz modası içerisinde kadınlar için üretilen çok farklı ürün grupları mevcut. Bunlar içerisinde en çok tercih edilen şeylerden birisi ise etekler. Kadının kadınlığını ortaya çıkaran etekler her dönem moda. Ancak bu dönem üretilen eteklerde belli başlı realist değişikliklere gidilmiş. Alışılmışın dışında boy kısımları farklı farklı uzantılar ile süslü olan bu etekler birbiri üzerine kat oluşturarak oldukça farklı bir görüntü ortaya çıkarmış.

Asimetrik Etek Nasıl Giyilir
Asimetrik Etek Nasıl Giyilir

Yeni sezonun trend ürünleri arasında yer alan bu kıyafet sayesinde sizde dilediğiniz şıklığı yakalayabileceksiniz. Asimetrik olarak adlandırılan bu etek sayesinde dilediğiniz spor tişörtlerinizi ve kıyafetlerinizi bir arada kullanabileceksiniz. Daha çok günümüz modasını yansıtan bu ürünler sayesinde aradığınız şıklık artık bir adım daha yakınızda.

Asimetrik etek
Asimetrik etek

En Moda Etekler

Şıklığın yeni tasarımı olan asimetrik etekler sayesinde istediğiniz gibi rahat giyinebileceksiniz. Gezerken daha rahat dolaşmak, şıklığı ortaya çıkarmak için kullanılan yeni etekler farklı tasarımları ile biraz daha göz kamaştırıcı olacak.

Yeni tasarım altında üretilen bu etekler ile birlikte dilediğiz gibi kombin yapabileceksiniz. Yaz aylarında sade giyilebilecek olan bu etekleri kış aylarında ise tayt, çorap, koton çorap ile rahatlıkla giyebilirsiniz. Spor ve şıklın bir arada yer aldığı bu yeni giyim tarzı ile dilediğiniz yeni tarzı ortaya çıkarabileceksiniz. Günün modasını takip edin ve önerileri dikkatlice dinleyin. Ancak bu sayede sağladığınız yeni tarz kabul görecektir.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Gördüklerime göre bu sene asimetrik etekler moda. Hem şık gösteriyor hem de oldukça rahat oluyorlar. Hem de daha tarz gösteriyor. Asimetrik eteklerimi seviyorum. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu