Moda

Dünyanın En Şık Kadınlarının 8 Önerisi Nedir?

Dünyanın En Şık Kadınlarının 8 Önerisi Nedir? Güzel ve şık parçaları bir araya getirip kombin yapmak pekte kolay değildir. Bizde bu yazımızda dünyanın en şık kadınlarının önerilerini sizlerle paylaşacağız.

Dünyanın En Şık Kadınlarının 8 Önerisi Nedir? Güzel ve ve şık giyinmek elbette göreceli kavramlardır. Ancak bazı parçalar var ki bir araya geldi mi muazzam görünmenizi sağlar.  Bizde bu yazımızda güzel, ilgi çekici bir tarza sahip olmak isteyenler için dünyanın en şık kadınlarının moda önerilerini paylaşacağız.

1-Gömlek ve Bluzları Önden Düğümleyin

Bluz ve gömleklerinizi önden düğümleyerek seksi, spor ve feminen bir görünüme kavuşabilirsiniz. İster gündüz ister gece kombinlerinde ilgi çekici ve dikkatleri üzerinize toplayan bir kombin elde etmek istiyorsanız; gömlek ve bluzlarınızı önden düğümlemeyi deneyebilirsiniz.

2-Dantel Ayakkabıların Şıklığını Keşfedin

Dantel ayakkabılar, ayaklarınızın oldukça zarif ve feminen bir görünmesini sağlayarak ilgi çekici bir görünüm elde etmenizde size yardımcı olacaktır. Dantel ayakkabılar ile oldukça sade bir kombininizi şık ve çekici kombin getirebilirsiniz.

3-Stilinizi Çantanız İle Gösterin

Örneğin; minimalist giyiminizi yine minimalist bir çanta ile destekleyerek çantanızın görünümünüzü tamamlamasını ve tam anlamıyla tarzınızı yansıtmasını sağlayabilirsiniz.

4-Kıyafetlerinizin Boyu İle Oynayın

Farklı uzunluktaki parçaları üst üste giyerek farklı ve özgün bir tarz yaratabilirsiniz. Siz de kendi tarzınızı bulmak için kıyafetlerinizin boyu ile oynayabilirsiniz.

5-Orantılı Dekolte Yaratın

Omzu açık kıyafetler bu sezonun en trend parçaları arasında yer almaktadır. Bu parçaları kullanacaksınız, bacaklarınızda tekrar bir dekolte vermektense midi boy bir etek seçerek seksi ve gizemli bir tarz yaratabilirsiniz.

6-Baskıları Karıştırmayı Deneyin

Tek baskılı kıyafetlerin kullanıldığı kıyafetlerin modası geçti. Benzer temaları taşıyan baskıları bir arada kullanarak oldukça özgün ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

7-Takılarınızı Kıyafetinize Göre Seçin

Kıyafetlerinizin tarzınıza uygun olması kadar takılarınızın da kıyafetlerinize uygun olması gerekmektedir. Sade giyindiyseniz kombininize uygun bir takı ile oldukça gösterişli bir görünüm elde edebilirsiniz.

8-Grafik Desenli Üstler İle Ön Plana Çıkın

Grafik desenli kıyafetler özgün tasarımları ve farklı bir tarz yaratmanızda size sağladığı avantaj ile en çok tercih edilen kombin parçaları arasında yer almaktadır. Grafik baskılar ile nötr renklerde kıyafetleri kombinleyerek oldukça dikkat çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu